Щерката на Румен Радев взриви мрежата!(Снимки)

Щерката на Румен Радев показа характер, което е похвално!

Дъщерята на ген. Румен Радев показа, че има опасно чувство за хумор. Дарина е тийнейджърка. Но никак не може да понася милионерските наследници, които се надуват като пуяци.И сега умното момиче на президента Румен Радев е показало това, което чувства. По доста умел начин. Тя се е снимала със скъсани дънки и кецове.

И сега са намерили начин да „нахранят” подобаващо богатите си връстници. Те са си направили селфи върху капака на лъскаво возило. Седнали са на капака на тузарски черен „Мерцедес”, като са кръстосали глезени.

Двете палавници обаче са извърнали лицата си пред камерите и са се снимали само в профил. Това обаче не е попречило на техните близки и познати да ги разпознаят.

Снимката предизвика брожение в социалните мрежи. Закачката е още по-красноречива. Заради местото, което са избрали двете братовчедки. И то е пред стара селска къща със стобор за животни.

Посланието е адресирано към всички надути милионерски синчета. Които се снимат пред лимузини. Макар и по анцуг, за да се превърнат в сензация за момичетата. И така да станат известни сред тях.

Дъщерята на държавния ни глава доста добре се е справила със задачата. Защото така много умело осмива високото самочувствие на богатите наследници на милионерите или на ВИП персоните у нас.

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *