Силвестър Сталоун: Жив съм и съм добре

Слуховете, че актьорът Силвестър Сталоун е починал се разпространиха като лавина в Интернет пространството. Самият той бързо опроверга ужасната новина, като каза, че е жив и продължава да тренира.

За втори път в рамките на година и половина погребаха Силвестър Сталоун. Броени часове, след като актьорът сподели постер за предстоящия си филм Creed II, направен от фен на поредицата за Роки Балбоа, социалните мрежи бяха заляти от съобщения като „Почивай в мир, Силвестър Гарденцио Сталоун“. Причината – мнозина се оказаха объркани след последните слухове за кончината на екшън звездата, датиращи от септември 2016 г. Според тях, Слай е починал от тумор на простатата. “Моля, пренебрегвайте тази глупост”, казва Сталоун, на 71 години. “Жив, здрав и щастлив съм… Все още се боксирам!”

По-малкият му брат, Франк Сталоун заяви, че хората, които пускат подобни слухове са жестоки, психически разстроени и нямат място в нашето общество. И добави, че ужасната новина е разстроила не само него, но и 96-годишната им майк

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *