Орлин Павлов взима съдбоносно решение: Иска да има дете от… сурогатна майка

Певецът и актьор Орлин Павлов вече е на почти 39 години. И е съвсем нормално да се замисли за живота си и нещата, които не е успял да направи досега. Особено в личен план, където наистина му куца доста. Орлин Павлов иска да има дете, без значение дали ще намери жена за себе си. Кариерата на певеца е шеметна от години, но любовта продължава да му бяга. Или той на нея, след като не може и не може да открие

Дали миналата му тежка връзка с Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова, е пречупила нещо в него, не е ясно. Но припомняме, че тя разби сърцето му като го заряза, за да се хване с настоящия си мъж Петко Димитров. След нея Орлин Павлов опита няколко връзки с различни жени, последната от които беше моделката Лина Роскин. С нито една от тях обаче не му се получиха нещата и той като че ли се отказа да търси.

Наскоро чаровникът буквално шокирал свои приятели като им споделил решението си. А именно да стане баща и без да има жена до себе си. Орлин все повече се интересувал и се замислял за това да се сдобие с наследник от сурогатна майка. Последното вече е особено модерно на Запад като най-яркият пример за такъв баща е Роналдо. Футболистът се сдоби с куп дечица от сурогатни майки като само последния път стана татко от приятелката си Джорджина Родригес.

„Орлин не е далеч от окончателното решение да действа по същия начин. Той гони 40-така и ако иска нещо повече от всичко, то е да бъде родител. А и при неуспехите си с жените така поне ще е сигурен, че детето ще си остане при него и той ще си го гледа“, коментират източниците.
Източник: razkritia.com

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *