Няма да повярвате кое е това сладко момиченце! Та това е най-горещата българска фолк звезда като малка! Невиждани снимки, дръжте се!

Хот Арена успя да се добере до снимките от детството на Теди Александрова.

Според запознати с буйния нрав на изпълнителката на „Пайнер“, който тя демонстрира и в текстовете на своите песни, той далече не е просто образ.

Тя си е била такава и като малка.

Лидер в класа, лидер в училищния вестник, където често публикували нейни есета, което само по себе си говори за същността на певицата.

Освен, че е била любознателна в даскалото, тя е била и най-добрата в местния клуб по спортни танци (латино-американски). Цели 3 години от детството си актуалната към днешна дата певица е посветила на тях. Освен това, стана ясно, че изпълнителката се е занимавала с музика в тийнейджърските си години макар и непрофесионално. Едва на 14-годишна възраст Теди решава да започне да пее в кварталния бенд, съставен от деца, които били приблизително на нейната възраст тогава – през 2004-та година в родния Лом.

И така, макар на шега и съвсем аматьорската, в последствие се оказва, че точно този период, в който Теди учи всякакъв стил музика в бандата, в днешно време изиграва много благоприятна роля в професионалния й път в музиката, защото рутината, която тя придобива там, днес я прави една от певиците, които не се страхуват да пеят на живо.

През 2009-а година настъпва очаквания и мечтан момент за Теди – тя се явява на кастинга на „Пайнер“ в Монтана и го печели. Година по-късно стартира кариерата си. Хитовете в репертоара на Теди са много, а феновете й стават все повече.

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *