Наши деветокласници снимат порнoклипове по класни стаи и градинки

Ученици си заснеха порноклип и се изфукаха с него в нета. Главните герои от видеото, качено в български 18+ сайт, са непълнолетни момче и момиче, а около тях 4-5 техни приятели ги снимат с телефоните си.

Младежите правят това на пейка посред бял ден, без да се притесняват от хората, които минават покрай тях. Момичето позира с удоволствие на „оператора” и въпреки крехката си възраст показва разностранни умения. Живуща в съседния блок дори идва, за да им направи забележка, но дори това не спира палавите младежи, съобщава trafficnews.bg.

Авторът на клипа дори нарича себе си „горд оператор на порноклип” и без притеснение коментира сцените на пейката. По някое време самият той иска цигара, бира и да се включи в порно сюжета. От клипа става ясно, че момичето е 9-ти клас, а момчето 11-ти.

В същия сайт има още десетки клипове, в които участници са ученици от български училища. В едно от видеата момиче прави френска любов на свой съученик в класната стая, докато преподавателят пише на дъската.

В същото време нейна съученичка доставя с ръка удоволствие на момчето, с което стои на един чин.

„БГ ученичка се чу.а яко”, „Написа ли си домашната?”, „Ученичка лапа….” и прочее заглавия и видеа имат стотици почитатели в нета. В общите условия на сайта е записано, че потребителите трябва да имат навършени 18 години, но това условия явно не важи за героите от клиповете.

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *