Лют скандал заради бебето на Мария Илиева! Няма да повярвате защо свекърите не искат и да чуят за него! (СНИМКИ)

Свекърите на Мария Илиева – Даниела и Иван Михайлови, са кръвно обидени на своята снаха и 2 седмици след раждането на внучето Александър, все още не са го виждали.

Родителите на гордия татко – бившия футболист Георги Михайлов, никога не са харесвали певицата, но се надявали да затоплят отношенията си покрай раждането на бебето, пише „Галерия“.   Уви, случило се точно обратното. Малкият Александър разединил фамилията.

Свекървата на Мария Илиева люто й се разсърдила, затова че не кръстила бебето на бащата на Георги – Иван. Докато свекърът приемал по-леко ситуацията, Даниела Михайлова тотално зачеркнала снаха си. Майката на бившия футболист е особено активна в социалната мрежа, но така и не отбеляза във Фейсбук раждането на внучето си. Сестрата на Георги – Виктория, също не се похвали, че е станала леля.

„Да го беше кръстила поне на Георги – нали сега така е модерно, да взимат името на бащите си. А то – Александър, на никого. Комшиите вече ме говорят“, не можела да се побере в кожата си майката на Георги.

Всъщност Мария много искала да кръсти сина си на покойния си баща – Красимир, но от суеверие не го сторила.

Концертмайсторът на Софийския духов оркестър почина преди 6 години от рак на дебелото черво. Макар че Илиева е дете на разведени родители, тя обожаваше баща си, който бе диригент на всичките й големи концерти.   Певицата много харесвала името Александър и затова се спряла на него.

Blitz.bg

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *