Дъщерята на Румен Радев показа гаджето

Бедро, достойно за модния подиум, показа по време на ваканцията си дъщерята на президента Румен Радев – Дарина. И за почуда на всички показа и любимия си. Дарина публикува смело снимки по къси панталонки и заедно с тъмнокос чаровник, под които в социалните мрежи събра хиляди сърчица и коментари каква чудесна двойка е с тийнейджъра.

Въпреки че държавният глава остро ограничи достъпа на децата си до социалните мрежи заради медийния интерес към тях, Дарина смело пусна предизвикателна снимка по къси панталонки и бонус – фотос с красивия Иво Димитров. Близки на фамилията веднага оприличиха красивата президентска щерка на ангел от “Виктория Сикрет”, а тийнейджъра до Дарина – на нейната голяма любов, пише столичен всекидневник.

 

Нищо подобно, категорична е майката на Дарина – Гинка Кесякова, която отрича спекулациите дъщеря й да има гадже въпреки плеядата от сърчица под снимката й с Иво. Според първата съпруга на държавния глава Иво е само приятел на дъщеря й, но от детските години и затова двамата са толкова близки и не крият чувствата си, нито пък се притесняват, че ще ги вземат за двойка.

“Страхотни сте, приятелството ви да е винаги и завинаги”, коментира Гинка снимката на дъщеря си. И така опроверга слуховете, че президентът Румен Радев освен за изтребителите ще трябва да се притеснява и за личния живот на красивата си дъщеря. А повод за тревоги има, особено след като Дарина за пореден път показа визия на топмодел, очевидно наследена от майка й Гинка.

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *