Дневен хороскоп за 11 октомври

Овен

Тази сряда не отказвайте служебно предложение дори да ви се струва, че няма да може да се справите с него. В последствие ще се окаже, че ще имате достатъчно време.

Телец

Тази сряда може да ви поднесе някои изненади в личен план. Не се страхувайте от промяната, нито от самотата. Очаква ви ново начало.

Близнаци

Прекаленото ви хладнокръвие днес може да отблъсне някои хора или поне да ги отдалечи от вас. Може пък да не е толкова страшна тази загуба.

Рак

Днес ще бъдете необикновено общителни. Използвайте момента, за да направите някои полезни запознантсва за себе си, но не влизайте в конфликти.

Лъв

Този ден може да ви поднесе някои изненади. Не винаги може да е вашето и днес ще трябва да се сетите за този факт. Наблегнете на правилата.

Дева

От прекалено положителни чувства днес може да преминете в агресивна настъпателност. Това едва ли ще се хареса на партньора ви.  Новата седмица започна добре, но се очаква да завърши още по-добре.

Везни

през този ден егоизмът ви ще е малко в повече от обикновено и здравословната доза. Вие може би ще сте доволни, но помислете и в перспектива.

Скорпион

През този ден не приемайте подаръци, за които имате съмнения, че ви се подаряват с цел, която не е толкова благородна. Не се подавайте на изкушението.

Овен Този ден ще ви разкрие отговорите на много от вашите въпроси. Някои от тях ще са изненадващи, но не прекалявайте с питиетата

Стрелец

През този ден бъдете честни със себе си. Това, че нещо ви харесва не означава, че ви е нужно. Само ще се натоварите излишно.

Козирог

Истината е висша цел, така че каквото и да ви казва тя не я отхвърляйте. Много скоро ще свикнете с нея.

Овен

 

През този ден оставете лошо настроение у дома. В момента, в който затворите вратата сложете усмивката и не я сваляйте през целия …  Водолей

Няма да ви е лесно днес, но ще си заслужава. Не се отказвайте нито за миг. Бъдете сигурни, че резултатът ще е положителен, особено ако става въпрос за финанси.

Риби

Положителното мислете започва да оказва своето влияние. Продължавайте в същия дух, но единият крак трябва да е стъпил на земята.

Източник: аctualno.com

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *