Да помогнем на бебе МАРТИ

Здравейте приятели,пишем Ви с натежало от болка и отчаяние сърце.
Както знаете през последните седмици Марти премина през много трудности но именно в момента състоянието и е най-тежко. Има множество проблеми ,като упорита и тежка бактериална инфекция поради която CPR показателя беше достигнал 300(При норма 8)сега е свален на 212. Има множество петна по кожата ,които са във следствие на същата инфекция.Показателите и са нестабилни и има тромбоцитопения ,притеснява ни и понижената сатурация- 84 за това Марти е на инхалации и кислород, почти не спи,не се движи ,не се усмихва .
Ежедневно и се правят рентген на бял дроб и куп други изследвания, също така има кашлица и болки . От почти седмица е в интензивното отделение вързана с кабели,системи и апарати без да мога да я гушна,да я помириша и усетя топлината и, без да може да чуе как бие сърцето ми само за да я обича. Толкова е малка и крехка, а толкова много преживя……със зъби и нокти се бори за да оздравее а сега се бори за живота си и знам,че няма да се откаже ,няма са се откажа и аз ! Моля Ви не се отказвайте и вие ! Сега имаме нужда от вас,както никога до сега !
Престоя в интензивното и лечението ,което се провежда е изключително скъпо и днес трябваше да направим превод от 50 000$ с което средствата по сметката на Марти почти свършиха ,а за самото лечение с Т-клетките са необходими около 200 000€ но преди това има подготовка с химиотерапия . Нямаме никаква представа колко още ще остане в интензивното отделение, не знаем кога състоянието и ще се подобри НО знаем,че ще успее,с ваша помощ ще успее . Тя трябва да живее и трябва да разбере колко много я обичам аз и колко много я обичате Вие!
Без Вас няма да успеем!!!

Марти НЯМА DMS за момента!

Дарителска сметка
IBAN:BG68FINV91501317133190
Титуляр:Мартина Ангел Петрова
BIC:FINVBGSF

Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *