Продуцентите на забавното шоу „Като две капки вода” са вдигнали ръце от фолкпевеца Константин. Макар звездата на „Пайнер” да се радва на голям интерес от страна на зрителите и да вдига рейтинга до небето, екипът е подложен на зверски мъчения покрай неговата особа.

Коцето често пъти се появява на репетиции в неадекватно състояние. Вместо да се вслушва в съветите на менторите по вокално и актьорско майсторство – Етиен Леви и Станимир Гъмов, чалга певецът предпочита да пресушава бутилките с алкохола и да минава времето в смешки и бъзици.

Ръце от него е вдигнала и Алекс Енева, която учи участниците на танци. Видяла зор в превъплъщението му на Бритни Спиърс, където трябваше да се научи да танцува. Уви, Коцето излезе на сцената облечен в женски дрехи и две опашлета, но движенията му бяха типично неговите си.

Репетициите на „Капките” се протакат изключително бързо заради  безотговорното отношение на Константин, който не изпуска от ръката си чашата с уиски. „Налива се от сутринта до вечерта”, недоволни са от фамилия Халваджиян.

.marica.bg