Вижте какъв късмет притежавате според зодията!

Съгласно астрологията късмета не е еднакъв за всички зодии. В тази статия ще ви разкажем какъв късмет притежават различните зодии.

Овен

За Овена смело може да се каже,че е късметлия. Късмета често спохожда представителите на зодията особено в кариерата, но не винаги представителите на знака се възползват от подаръците на съдбата.

Телец

Телците през жизнения си път е малко вероятно да имат финансови кризи, но ако станат алчни и дребнави късмета ще избяга от тях.

Близнаци

Близнаците е един от най- щастливите знаци в зодиака. Хората от този знак имат шанс да се появяват в нужното време и място. Късмета много ги обича благодарение на тяхната позитивна настройка.

Рак

Представителите на зодията не могат да разчитат на подаръци от съдбата или ако те се появят това ще е много рядко. За да имат успех в живота те трябва да се доверят на своята интуиция.

Лъв

Фортуна обича Лъвовете, те имат шанс за благоприятни случайности, които им дават добри възможности за растеж.

Дева

Късмета в живота на Девите е петдесет на петдесет. Всичко в живота им се дели на бяло и черно. Според астролози късмета често им се усмихва,но те се опитват да направят всичко сами.

Везни

Представителите на зодията не могат да се похвалят с голям късмет. При тях има повече неуспехи, но това не ги смущава. Везните не разчитат на подаръци от съдбата а на своите сили.

Скорпион

Представителите на зодията имат късмет даже и в най- драматичните ситуации, на помощ им идват външни сили. Скорпионите приемат своя късмет за нещо нормално.

Стрелец

Представителите на зодията са късметлии, но не винаги разбират в какво им е провървяло. По принцип те са много дейни,активни, целеустремени и тези качества също им помагат за успеха.

Козирог

Козирозите са реалисти не разчитат много на късмета, може би за това Фортуна не им се усмихва често. Представителите на зодията са свикнали всичко да постигат сами.

Водолей

Водолеите много обичат успеха и за това Фортуна често им се усмихва и изпълнява техните желания.

Риби

Рибите постоянно се опитват да привлекат късмета , но това не винаги им се отдава. Затова те се насочват към дейности които им се отдават с цел да привлекат своя късмет.

Източник: http://occult-times.com
Коментирай
comedybg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *