Вижте какво ни казват пръстите на краката.

1. Първи тип Най-често срещаният тип. Хората с такъв тип пръсти са много социални, обичат да общуват и да излизат често. Имат прекрасна личност, уважавани са от мнозина и имат страхотни умения в изнасянето на презентации и речи. Имат успешни кариери, защото комуникацията им е на високо ниво и успяват да създадат важни контакти.
0952659001462873258_538926_600x458
2. Втори тип Тези хора са много емоционални и импулсивни. Всички решения в живота им се взимат не с разума, а със сърцето. Добри са по душа и често остават неразбрани. В любовта са всеотдайни и връзките им са трайни, продължават дълго и са пълни със смисъл.
3. Трети тип Спокойни и уравновесени хора, които не действат импулсивно и преценяват всяка ситуация, след което взимат най-правилното решение. Всички разчитат на трезвата им преценка и често искат съвет от тях при нужда.
4. Четвърти тип Вдъхновени, обичащи живота, креативни и много цветни личности, които са рядко срещани в днешно време. Хората с такъв тип са артистични натури, умеят да виждат положителното във всяка ситуация и са много добродушни към околните. Златни!

Източник: ACTUALNO.COM

Коментирай
comedybg.com

One thought on “Вижте какво ни казват пръстите на краката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *